Benvido a este teu lugar de información, consultas, aportacións e por suposto críticas.


Un grupo, un compromiso, unha idea, unha ilusión...

Poñemos o teu alcance unha ferramenta necesaria para coñecer toda a información sobre o noso Concello: actuacións, acordos, propostas, necesidades, acontecementos.... e tamén lugar para opinar libremente a través dos teus comentarios.

Esperamos as túas aportacións.

martes, 14 de mayo de 2013

Facemos un pouco de memoria....??

Neste artigo vamos a lembrar outro dos "proxectos" previstos que se ìan a realizar no Concello, e que unha vez máis se voltaron nun engano os veciños e veciñas.

Un proxecto no que o Concello da Peroxa participou económicamente e na que se prometían entre 6 e 7 postos de traballo, tendo ubicación en Armental.
Mesmo se chegou a crear unha sociedade para este cometido, que todavía hoxe está "activa".

Nas seguintes imaxes a noticia...........do ano 2004¡¡¡¡




A INSTALACIÓN DESTA PLANTA DE BIOMASA TAMÉN FACILITABA A INSTALACIÓN DOUTRO PROXECTO PARA UN INVERNADOIRO A CARÓN DA PLANTA APROVEITANDO A INSTALACIÓN E CARACTERÍSTICAS DA EMPRESA DE BIOMASA.....



NON SABEMOS A INVERSIÓN ECONÓMICA QUE O CONCELLO CHEGOU A APORTAR A ESTE PROXECTO NIN OS GASTOS DE TRAMITACIÓN OCASIONADOS.
O QUE SI SE CONSTITUIU FOI UNHA SOCIEDADE LIMITADA PARA A XESTIÓN DESTE FUTURO PROXECTO QUE TODAVÍA HOXE ESTÀ EN VIGOR, E CON SEDE SOCIAL EN ARMENTAL.


POSTERIORMENTE, E LOGO DA PARALIZACIÓN DO PROXECTO ATOPÁMONOS UNS ANOS MÁIS TARDE QUE ESTÁ PREVISTA A SÚA UBICACIÓN NOUTRO CONCELLO.....

http://www.lavozdegalicia.es/lemos/2010/01/23/0003_8245448.htm




PARA REMATAR FINALMENTE UBICANDO ESTA CENTRAL, E CO APOIO DA DEPUTACIÓN DE OURENSE NOUTRO CONCELLO DA NOSA PROVINCIA, OLVIDANDO POR COMPLETO E SEN NINGÚNHA OUTRA EXPLICACIÓN DA NEGATIVA O PROXECTO DO NOSO CONCELLO DE A PEROXA.....


UNHA VEZ MÁIS A VECIÑANZA DA PEROXA QUEDA SIN OUTRO PROXECTO PROMETIDO E XA INICIADO QUE PODERÍA DAR TRABALLO NA ZONA, UN PROXECTO DO QUE HAI UN "PREOCUPANTE" SILENCIO E CON POUCAS EXPLICACIÓNS SOBRE A SÚA PARALIZACIÓN.

UNHA VEZ MÁIS NOS ATOPAMOS DIANTE DOUTRO EXEMPLO DAS POLÍTICAS DO SR. ALCALDE E O SEU GRUPO DE GOBERNO, ENGANO E FALSAS EXPECTATIVAS LABORAIS AOS VECIÑOS E VECIÑAS DA PEROXA.



No hay comentarios:

Publicar un comentario