Benvido a este teu lugar de información, consultas, aportacións e por suposto críticas.


Un grupo, un compromiso, unha idea, unha ilusión...

Poñemos o teu alcance unha ferramenta necesaria para coñecer toda a información sobre o noso Concello: actuacións, acordos, propostas, necesidades, acontecementos.... e tamén lugar para opinar libremente a través dos teus comentarios.

Esperamos as túas aportacións.

martes, 3 de julio de 2012

Asì está o noso Concello....¡¡

Outra vez máis aportamos imaxes do estado de abandono e deterioro de moitas situacións que se dan habitualmente no noso Concello:

OS VECIÑOS LEVAN XA TEMPO RECLAMANDO UNHA SOLUCIÓN AS GRAVES DEFICIENCIAS COMO O VACIADO DO LAVADOIRO, A FALTA DE ACCESO A FONTE E A LIMPEZA.

NOVAMENTE, E XA VAN VARIAS, AS LUCES ENCENDIDAS TODA UNHA MAÑÀ, DURANTE A CELEBRACIÓN DA CARREIRA DE BICIS. NON SE PODE ENTENDER DESPOIS COMO SE APAGAN AS FAROLAS DO ALUMEADO PÚBLICO NOS POBOS SE NON SE VIXÍAN ESTAS SITUACIÓNS DE DERROCHE.

BANCO PÚBLICO NO ANTIGO CAMPO DA FEIRA VELLO DA PEROXA PARA QUE SE SENTEN OS VECIÑOS.....¡¡

MALEZA NA CARRETERA DE ARMENTAL ¡¡

 MALEZA NA CARRETERA DO SOUTO ¡¡

 MALEZA NA CARRETERA DE GUERAL ¡¡

MALEZA NA CARRETERA DA VILANOVA ¡¡

Solicitamos solucións a problemas que como o da maleza que invade tódalas nosas vías de comunicación poden ocasionar graves problemas pola dificultade e perigo para conductores e peóns.

PRECISAMOS QUE DUNHA VEZ POR TODAS OS MANDATARIOS DO CONCELLO SE FIXEN NAS DEFICIENCIAS E NECESIDADES QUE OS VECIÑOS E VECIÑAS PRECISAN.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario