Logo de moitos anos agardando por unha celebración que dise a coñecer o noso producto gastronómico estrela aló polo 2007 e contando coa colaboración dos nosos hostaleiros púxose en marcha a Festa da Carne ó Caldeiro da Peroxa.
http://www.lavozdegalicia.es/ourense/2007/08/15/0003_6061438.htm?utm_source=buscavoz&utm_medium=buscavoz
Logo dun bo éxito de organización e de participación, no seguinte ano repetiuse a experiencia:
http://www.lavozdegalicia.es/ourense/2008/06/20/0003_6920830.htm?utm_source=buscavoz&utm_medium=buscavoz
Tamén se organizaría no 2009 ainda que xa esta edición con menos hostaleiros na organización, ainda que contando tamén con actividades paralelas como a Mostra da Artesanía para promocionar os productos dos artesáns do concello.
http://www.lavozdegalicia.es/ourense/2009/06/01/0003_7755574.htm?utm_source=buscavoz&utm_medium=buscavoz
Nesta edición do 2009 e a modo de exemplo indicamos que a aportación económica a modo de subvencións para a súa organización chego preto dos 5000 € ¡¡ En 2 aportacións, unha para a festa da carne e outra para a mostra da artesanía. Podedes comprobar as aportacións nos enlaces seguintes:
https://bop.depourense.es/portal/descargarPdf.do?numBoletin=026&fecha=20100202
(Na páxina 2)
https://bop.depourense.es/portal/descargarPdf.do?numBoletin=192&fecha=20100821
(Na páxina 3)
Logo destas edicións, deste importante apoio económico, con cambios de datas na súa organización........... no ano 2010......, no 2011.....
Benvido a este teu lugar de información, consultas, aportacións e por suposto críticas.
Un grupo, un compromiso, unha idea, unha ilusión...
Poñemos o teu alcance unha ferramenta necesaria para coñecer toda a información sobre o noso Concello: actuacións, acordos, propostas, necesidades, acontecementos.... e tamén lugar para opinar libremente a través dos teus comentarios.
Esperamos as túas aportacións.
miércoles, 27 de abril de 2011
Gran aportación económica para unha celebración que perde forza.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario